Dokter op reis

Dokter op reis Op reis en uw kind krijgt plotseling een koortsstuip. Of u verzwikt uw enkel bij een wandeling in de bergen. En weer een andere reisgenoot loopt een tekenbeet op of krijgt plotseling ’n vreemde huiduitslag……

Zo zijn er veel lichamelijke ongemakken en ziektes die de reispret behoorlijk kunnen bederven…… U nam veel mee op reis maar uw vertrouwde huisarts liet u achter.

In deze uitgave staan overzichtelijk de meest voorkomende medische problemen met hun verschijnselen, wat u er direct zelf aan kan doen en wanneer een dokter geraadpleegd moet worden. Denk daarbij aan zaken als brandwonden, zonnesteek, verstopping, diarree, bijtwonden etc.

Eveneens komen preventie en herkenning van de meest voorkomende tropische ziektes aan de orde.

“Dokter op reis” is een elektronische uitgave die op veel van uw vragen antwoord geeft. Makkelijk mee te nemen in uw Iphone, Ipod touch of Ipad.

Ook op alle andere smartphones en e-readers verkrijgbaar(Android en Mobipocket).Wij stellen uw mening zeer op prijs. Heeft u iets gemist of tips ter verbetering? Laat het ons weten via onze website.

Gratis Updates verschijnen regelmatig. Applicatie blijft in ontwikkeling en wordt steeds weer voorzien van de nieuwste inzichten!

R.A. Fonville, ontwerper, huisarts

appleshop
Mobipocket
Android

Screenshots


’Opus 2’ is de naam van een multimediabedrijf dat zich onderscheidt door fraai vormgegeven interactieve produkten, met name voor de medische wereld. Meer

’Opus 2’ is the name of a multimedia company that distinguishes itself for beautifully designed interactive products, especially geared to the medical industry.More

Share |
Zoek berichten :