Nieuwe versie “Dokter op reis” en “Dokter thuis”.

Gepost op 9 juni 2010 – 17:46 | door admin |
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/vhosts/multimediakunst.nl/httpdocs/Apps/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 346

Vanaf vandaag is een nieuwe versie van “Dokter op reis” en “Dokter thuis” te downloaden op de Itunes store van Apple. Nieuw in deze versie is een zoeksysteem op symptomen. De gebruiker kan door het invoeren van een symptoom direct die items selecteren die betrekking hebben op dit symptoom. Zoekt u bijv. op koorts, dan vindt u alle ziektebeelden waarbij koorts een belangrijke rol speelt zoals malaria, griep etc. Snel en gemakkelijk, zeker nu het aantal items zich alleen maar verder uitbreidt.

Gerelateerde posts:

 1. Binnenkort nieuwe versie “Dokter op reis”
 2. Nieuwe versie “Dokter op reis” en “Dokter thuis”
 3. Android versie “Dokter op reis” beschikbaar!

Gerelateerde berichten

 1. 2 reacties op “Nieuwe versie “Dokter op reis” en “Dokter thuis”.”

 2. Door M.R.van Dijk op 10 nov, 2010 | Reageer

  Goedendag,

  Ik ben werkzaam als gezagvoerder op de Nederlandse koopvaardij. Ons vaargebied is wereldwijd en een dokter is niet aanwezig.
  De app dokter op reis ziet er uit als een handig hulpmiddel voor mij aan boord voor het stellen van een eerste diagnose wat de patient mankeerd, alvorens direct aan de bel te trekken via sateliet en/of email/telex.
  Vraag is echter of deze app voor de ipad werkt zonder een verbinding met een wifi. Met andere woorden, zit de gehele database waarmee het programma werkt in de app. Gezien de kleine omvang van de app. 3,8Mb heb ik mijn twijfels hier over. Deze vraag is voor mij van belang voor het wel dan niet aanschaffen van de app.

  Hoor graag uw reactie, indien mogelijk per email.

  mvg
  Kapitein M.R.van Dijk

 3. Door admin op 11 nov, 2010 | Reageer

  “Dokter op reis” is inderdaad een handig hulpmiddel om ook onder primitievere omstandigheden te gebruiken. De gehele database zit in de app dus wifi niet nodig. Voor mij als ontwikkelaar was dit een van de belangrijkste voorwaarden omdat internet niet overal op de wereld gemakkelijk bereikbaar is en qua snelheid niet optimaal. Veel succes ermee en ik hoor graag over uw ervaringen met “Dokter op reis”.

Reageer

’Opus 2’ is de naam van een multimediabedrijf dat zich onderscheidt door fraai vormgegeven interactieve produkten, met name voor de medische wereld. Meer

’Opus 2’ is the name of a multimedia company that distinguishes itself for beautifully designed interactive products, especially geared to the medical industry.More

Share |
Zoek berichten :